keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Food Labista Subille premium sandwiches - Food Labist Subile premium sandwiches

FIN Mainospostaus. Yhteistyössä Food Lab.

EST Reklaampostitus. Koostöös Food Lab.

FIN Kävin 15.4 ryhmän ruokabloggaajien kanssa tutustumassa ennakkoon Helsingissä Citykäytävällä Food Labin ensimmäiseen ravintolakonseptiin Subille – premium sandwiches. Food Lab on S-ryhmän ”testiravintola”, missä asiakkaat pääsevät konkreettisesti vaikuttamaan siihen, millaisia ravintoloita S-ryhmässä tulevaisuudessa nähdään. He keskittyvät erityisesti nopeaan ja helppoon ruokaan ja ensimmäisenä oli testikohteena Subille – premium sandwiches, kätevästi tilattavat ja laadukkaista aineksista valmistettavat täytetyt patongit. 6 kuukautta kehitellään yhteistyössä asiakkaiden kanssa konseptia ja syksyllä arvioidaan tulosta.

EST Käisin 15.4 rühma Soome toidublogijatega eelnevalt tutvumas Helsingis Citykäytäväl Food Labi esimese restoranikonseptiga Subile – premium sandwiches. Food Lab on S-rühma ”proovirestoran”, kus kliendid pääsevad konkreetselt môjutama kaasa, milliseid restorane S-rühmal tulevikus nähakse. Nad keskenduvad kiiresti valmivale ja lihtsale toidule ja esimesena oli prooviobjet Subile – premium sandwiches, praktiliselt tellitavad ja kvaliteetsetest ainetest valmistatavad täidetud baguetted. 6 kuud arendatakse koos klientidega konsepti ja sügisel hinnatakse tulemus.

FIN Food Labin testiravintola Subille – premium sandwiches avattiin 16.4. Me, ruokabloggaajat, saimme maistaa täytettyjä patonkeja ja tutustua ravintolan konseptiin sitten yksi päivä aikaisemmin. Ravintolassa on opasteet, miten tilataan voileipä. Leipäpusseilla on jo raaka-ainelista painettuna olemassa, pitää vaan rastittaa minkälaista leipää, juustoa, kastiketta, täydettä ja lisukkeita halutaan. Jo tällä hetkellä saa niistä 19 000 erilaista voileipävaihtoehtoa. Pikavalintana ovat olemassa Subin omat klassikot. Mutta se ei riitä Subille, he haluavat asiakkaiden mielipiteitä kuulla ja jatkaa heidän kanssa tuotteen kehittämistä. Siksi on sinulla erinomainen mahdollisuus kertoa oma mielipide ravintolassa Citykäytävällä, Keskuskatu 6, Helsingin ydinkeskustassa tai
Food Labin Facebookin kautta. Food Labin henkilökunta on luvannut joka ikisen palautteen lukea ja analysoida.

FIN Food Labi proovirestoranis Subile – premium sandwiches avati 16.4. Me, toidublogijad, saime maitsta täidetuid baguette’sid ja tutvuda restoraniga siis üks päev varem. Restoranis on juhendid, kuidas oma vôileiba tellida. Subille paberist leivakotile on valmis trükitud toorainete nimekiri ja peab ainult tômbama risti, missugust leiba, juustu, kastet, täidist ja lisandit soovitakse. Juba praegu saab tellida neist 19 000 erivat vôileivavarianti. Kiirtellimusena on juba olemas Subi omad klassikad. Aga see ei piisa Subille, nad tahavad kuulda klientide arvamusi ja arendada nendega koos toodet. Sellepärast on sinul suurepärane vôimalus avaldada oma arvamust proovirestoranis Citykäytäväl, Keskuskatu 6, Helsingi keskuses vôi Food Labi Facebookis. Food Labin personal loeb kôik ettepanekud ja analüüsib neid.FIN Leipäpussin kanssa mennään tiskille ja ravintola-alan koulutuksella henkilökunta valmistaa leivän asiakkaalle 3 minuutissa. Täytetty patonki maksaa 8,90 ja kahvi, limsa 2,00, kupliva juoma 2,50 ja S-etukortilla saa limsasta alennusta 1,00.

EST Leivakotiga minnakse letile ja restoranikoolitusega personal valmistab kliendile leiva 3 minutiga. Täidetud baguette maksab 8,90 ja kohvi, limonaad 2,00, gaseeritud jook 2,50 ja S-kliendikaardiga saab allahindlust limonaadist 1,00.

FIN Minä maistoin parmesaanipatonkia Monterey Jack-juustolla, chilimajoneesilla, ylikypsällä possulla, marinoiduilla punasipuleilla, tomaatilla, salaatilla ja jalapenolla sekä se oli kyllä erittäin hyvä. Sivusta kuulin, että monelle se patonki maistui.

EST Mina proovisin parmesaanibaguettet Monterey Jack-juustuga, chilimajoneesiga, üliküpse sealihaga, marineeritud punase sibulaga, tomatitega, salatiga ja jalapenoga ning see oli küll tôeliselt hea. Kôrvalt kuulsin, et ka teistele meeldis just see baguette.FIN Oli vielä pitkä rivi maistettavaa.
EST Oli veel pikk rivi proovitavat.FIN Maistelin siellä vielä guacamolet, katkarapu Skagenit, grillattua paprikaa ja piparjuurimajoneesia. Erinomaisia.

EST Proovisin seal veel guacamolet, krevetti Skagenit, grillitud paprikat ja mädarôikamajoneesi. Suurepärased.FIN Kuvassa on energinen ja innovatiivinen Food Labin manageri Anne-Maria Mikkonen, joka houkutteli minuakin kehitykseen mukaan ja lähettämään omia ideoita. Lähetin omia näkemyksiä. Viime lauantaina sain Food Labista viestin, että minut on valittu yhdeksi konseptin Vip-kehittäjäksi. Nyt vähän jännittää, mihin olen sormensa pistänyt? Olenko kunnian arvoinen? Jos kerran niin hullu olin, sitten pitää vaan omien hullujen ideoiden kanssa mennä eteenpäin, sitä paitsi hyvällä positiivisella tavalla hullua energiaa oli 15.4 tilaisuus täynnä. Kuulosti sille, että jos antaa Suomen ruokabloggaajille mahdollisuudet, he laittavat monet paikat uuteen uskoon. Hyvä, katsotaan, mitä minä pystyn tekemään. Aika siihen on 6 kuukautta.

EST Pildil on energiline ja innovatiivne Food Labi manager Anne-Maria Mikkonen, kes meelitas mind kaasa arendama konsepti ja saatma oma ideesid Food Labile. Saatsin oma nägemusi. Eelmisel laupäeval sain Food Labist maili, milles teatati minule, et mind on valitud üheks konsepti Vip-arendajaks. Nüüd juba veidi pabistan, kuhu olen oma näpu pistnud? Kas olen seda au väärt? Kui juba nii hull olin, siis peab oma hullude ideedega edasi minema ja pealegi heas positiivses môttes hullu arendamisenergiat oli ka 15.4 testimise ôhtu täis. Vestluste pôhjal, mida seal käidi, jäi mulje, et kui anda Soome toidublogijatele vôimalus, siis nad panevad mitmed toidukohad uude usku. Hea küll, vaatame, mida mina suudan teha. Aega on 6 kuud.Bloggarille konseptin kehitystyöstä lahjakortit - Blogijale konsepti arendustöö eest kinkekaardid: Food Lab.

3 kommenttia:

 1. Kylläpä uuden konseptin nimi muistuttaa paljon jo olemassaolevaa vanhaa. Itse asiassa aika törkeää. Ei mitenkään Subilla-nimeä ole keksitty jotta yleisö luulisi sillä olevan jotain tekemistä Subwayn kanssa? Ei varmaankaan?... Sehän on ihan vahinko että uuden lafkan nimi on Subilla kun porukat puhuu Subwaysta että käytiin Subilla. No jo, ei sillä ole mitään tekemistä sun blogin kanssa mutta tulipahan mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen vertauskuva minullekin tuli. Kesti vähän ymmärtää, mitä se Subille tarkoittaa. En ota kantaa nimen valintaan ja kyllä se on selvä, mihin S-ryhmä tähtää. Minua kiinnostaa kyllä ihan toinen lähtökohta koko asiassa, on mielenkiintoinen olla mukana konseptin kehityksessä ja mielestäni on tosi hyvä idea Food Labilta kuunnella asiakkaiden ääntä. Ne testivoileivät, mitä meille tarjottiin, olivat kyllä aivan ihania. Subwaylla olen käynyt syömässä vaan kerran, ja siitä ei ole minulla enää muistikuvaa.

   Poista
  2. Voin välittää sinun viestisi ravintolan nimestä eteenpäin Food Labille. Food Labissa on jo nyt tarjolla jotain uutta, heidän patonkien täytteet poikkeavat aika paljon Subwaysta.

   Poista

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...