torstai 19. marraskuuta 2015

Arkinen pasta carbonara yrttitwistillä - Argine pasta carbonara ürditwistiga


Minkälaiset fiilikset? Onko nälkä ja pitää saada nopeasti maistuvaa ruokaa? Valmista arkista pasta carbonaraa yrttitwistillä. Katsot postauksen kuvia ja mietit, että missä yrtit? Valio Crea ruokakermalla kolme yrtti on todella vahva ja hyvä basilikan, oreganon ja ruohosipulin maku. Lisäsin vain hieman kuivattua basilikaa ja oreganoa arkisen pasta carbonara yrttitwistillä joukkoon ja tuli todella vatsaa täyttävä, maukas ja nopea ruoka. Suosittelen.

2 annosta
30 minuuttia

6 palloa papardellea
loraus oliiviöljyä
ripaus suolaa
170 g pekonia
2 valkosipulin kynttä
2,5 dl Valio Crea ruokakermaa kolme yrttiä
2 kananmunaa
1 ½ dl parmesaanijuustoraastetta
jauhettua mustapippuria
kuivattua basilikaa ja oreganoa
parmesaanijuustoraastetta

Kaada Valio Crea ruokakerma kolme yrttiä kulhoon, riko kulhoon kananmunat, lisää 1 ½ dl parmesaanijuustoraaste, ripaus jauhettua mustapippuria ja suolaa sekä vatkaa aineita keskenään.Keitä papardellepastaa suolalla ja oliiviöljyllä maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan (10 minuuttia). Valuta vesi pois.Paloittele pekoni. Kuori valkosipulin kynnet ja hienonna ne. Ruskista ja kypsennä pekonipaloja ja valkosipulia kasarissa kuumassa öljyssä hellan levyllä. Kaada keitetty paprdellepasta kasariin ja kääntele kaikki aineet hyvin keskenään. Lopuksi kaada kulhosta Valio Crea ruokakerma kolme yrtti- sekoitus kasariin ja kääntele sekoitus pastan joukkoon.

Tarjoile arkista pasta carbonaraa yrttitwistillä heti ja raasta annoslautaselle parmesaania pastan pinnalle.

***


Kuidas tuju on? Kas on nälg ja pead saama kiiresti maistavat toitu? Valmista siis argist pasta carbonarat ürdi twistiga. Vaatad postituse pilte ja môtled, et kus siin on ürdid? Valio Crea toidukoorel kolm ürti on tôeliselt tugev ja hea basiiliku, pune ja mugulaugu maitse. Lisasin ainult veidi kuivatatud basiilikut ja punet argise pasta carbonara ürdise twistiga sisse ja tuli tôeliselt maitsev ja kôhtu täitev ning kiire toit. Soovitan.

2 portsjonit
30 minutit

6 kera papardellet
lonks oliiviôli
soola
170 g toorpeekonit
2 küüslaugu küünt
2,5 dl Valio Crea toidukoort kolm ürti
2 kanamuna
1 ½ dl riivitud parmesaanijuustu
jahvatatud musta pipart
kuivatatud basiilikut ja oreganot
riivitud parmesaanijuustu

Kalla Valio Crea toidukoor kolm ürti kaussi, löö sinna sisse kaks kanamuna, lisa 1 ½ dl riivitud parmesaanijuustu, veidi jahvatatud musta pipart ja soola ning klopi kôik ained omavahel läbi. Keeda papardellepastat soola ja oliiviôliga maitsestud vees pakendi juhendi järgi (10 minutit). Kurna vesi pealt ära. Tükelda toorpeekon. Koori küüslauguküüned ja haki peed peeneks. Pruunista ja hauduta toorpeekonit ja küüslauku kôrge äärega pannil ôli sees kuumal pliidiplaadil. Kalla keedetud papardellepasta pannile ja pöörita ained ühtlaselt läbi. Lôpuks kalla Valio Crea toidukoor kolm ürti-segu pannile ja sega see ühtlaselt pasta hulka.

Serveeri argist pasta carbonara ürdit wistiga kohe ja riivi veel pasta pinnale parmesaanijuustu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...