keskiviikko 26. syyskuuta 2012
Paksu kylmä kurkkukastike - Paks külm kurgikaste
Tervetuloa minun blogin lukijaksi, Émile Couture!
Pieni kulho
Valmistus 20 minuuttia
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
pala tuoretta kurkkua
3 viipaletta voileipäkurkkua tai pieni maustekurkku
1 rasia / 200 g kermaviiliä tai kevyt kermaviiliä
2 rkl majoneesia
sitruunamehua
pippuria
suolaa
persiljaa
tilliä
Hienonna haarukalla kananmunat ja kaada kulhoon. Kuutioi kurkku ja laita kulhoon.
Hienonna tilli ja persilja sekä laita kulhoon. Lisää kermaviili, majoneesi, suola, pippuri ja sitruunamehu sekä sekoita aineet keskenään.
Tarjoile kalan kanssa.
***
Tere tulemast minu blogi lugejaks, Émile Couture!
Väike kausitäis
Valmistus 20 minutit
2 kôvaks keedetud kanamuna
tükk värsket kurki
3 viilu vôilevakurki vôi väike tükk marineeritud kurki
200 g hapukoort
2 sl majoneesi
sidrunimahla
pipart
soola
peterselli
tilli
Haki munad ja kalla kaussi. Lôika kurk kuubikuteks ja kalla kaussi. haki väike kimp tilli ja peterselli ja lisa kaussi. Lisa veel hapukoor, majonees, sool, pipart ja sidrunimahl ning sega ained omavahel läbi.
Serveeri kalaga.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiva kastikeohje. Tykkään tällaisista kylmistä kastikkeista kalan kanssa.:)
VastaaPoistaKiitos! Hassu, miten niin helppo kastike voi olla niin hyvä. Juuri kalan kanssa sopii hyvin. Muna tekee siitä ruokaisan.
Poista