lauantai 16. elokuuta 2014

Testissä Urtekramin täysjyvämyslit – Testimisel Urtekrami täisteramüslid

FIN Mainospostaus. Yhteistyössä Urtekram, Hyvinvoinnin Tavaratalo *.
EST Reklaampostitus. Koostöös Urtekram, Hyvinvoinnin Tavaratalo *.

FIN Sain jo keväällä Urtekramilta laatikon myslejä ja nyt on ollut minulla aikaa pitkin kevättä ja kesää testata niitä. Olen syönyt niitä aamiaiseksi maidon ja jogurtin kera sekä ottanut lisäksi vielä tuoreita marjoja. Nyt on koulu ja lomien jälkeen työelämä taas alkanut sekä hyvä aika tehdä postaus Urtekramin mysleistä. Urtekramin esitteessä, mikä tuli pakettien kanssa mukaan, kerrotaan, miten Urtekram on päättänyt luopua mysleissään kokonaan vehnästä ja korvannut sen vähemmän jalostetulla täysjyväviljalla. Uusissa mysleissä maistuvat jo esi-isiemme hyväksi havaitsemat vanhan ajan viljat, kuten speltti ja kaura. Urtekramin vanhan ajan mysleissä on vähintään 60 % täysjyvää. Myslit löytyvät kauppojen hyllyiltä.

EST Sain juba kevadel Urtekramilt kastitäie müslipakke ja nüüd on minul olnud aega kevade ja suve jooksul neid testida. Olen söönud neid hommikusöögiks piima ja jogurtiga ning lisanud värskeid marju. Nüüd on Soomes kool ja puhkuste järgi ka tööelu alganud ning on aeg teha postitus Urtekrami müslidest.Urtekrami brozüürist, mis tuli pakiga kaasa, kirjutatakse, kuidas Urtekram on otsustanud loobuda müslides täielikult nisust ja asendanud selle vähem arendatud täisteraviljaga. Uutes müslides tunneb juba meie esi-isade poolt heaks kiidetud vanaaegseid vilju nagu speltanisut ja kaera. Urtekrami vana aja müslides on vähemalt 60 % täisteravilja. Müslid leiduvad Soomes poodide riiulitel.


FIN Taateli & kookos spelttimysli 750 g, sisältää 73 % täysjyvää. Kuvittele spelttiä autiolla saarella, jossa on runsain mitoin taatelipalmuja ja tuoreita kookospähkinöitä. Sellaiselle maistuu tämä raikas mysli, jonka hedelmäiset makuvivahteet yhdistyvät speltin herkulliseen makuun.

EST Dattel & kookos, speltanisumüsli 750 g, sisaldab 73 % täisteravlja. Kujuta ette speltanisu asustamata saarel, kus on rikkalikult datlipalme ja värskeid kookospähkleid. Selline maitse on sellel värskel müslil, mille puuviljased maitsevärvid ühinevad speltanisu hea maitsega.


FIN Multi-kauramysli 750 g, sisältää 66 % täysjyvää. Myslin pääosassa on terveellinen kaura, jonka lempeyttä täydentävät kurpitsansiemenet ja raikkaat omena ja aprikoosi. Kauran lisäksi myslissä on perinteistä ohraa. Näillä kahdella terveysviljalla on tunnetusti hyviä terveysvaikutuksia. Niiden on muun muassa todettu alentavan kolesterolia.

EST Multi-kaeramüsli 750 g, sisaldab 66 % täisteravilja. Müsli peaosas on tervislik kaer, mille lembet maitset täiendavad kôrvitsaseemned, värsked ôunad ja aprikoosid. Kaera lisaks müslis on traditsioonilist otra. Neil kahel terviseviljal on teadaolevalt hea môju tervisele. Need muuhulgas madaldavad kolesterooli taset.


FIN Superhedelmäinen kauramysli 700 g, sisältää 61 % täysjyvää. Tässä myslissä kaura saa seuraukseen herkullisia hedelmiä, kuten banaania ja taatelia sekä makeita kookoslastuja.

EST Superpuuvilja kaeramüsli 700 g, sisaldab 61 % täisteravilja. Selles müslis kaer saab oma kaaslaseks maitsvad puuviljad nagu banaani ja datlid ning magusaid kookoslaaste.


FIN Gluteeniton hedelmämysli 400 g, sisältää 45 % täysjyvää. Täysin gluteeniton, mutta ei suinkaan mauton mysli. Rapeiden täysjyvämaissihiutaleiden ja auringonkukansiemenien ansiosta myslissä on runsaasti kuitua. Herkulliset hedelmät takaavat sen, että mausta ei jouduta tinkimään.

EST Gluteenivaba puuviljamüsli 400 g, sisaldab 45 % täistera. Täiesti gluteenivaba, aga üldsegi mitte maitsetu müsli. Rabedate täisteramaisihelveste ja päevalilleseemnete tôttu on müslis pikkalikult kiudaineid. Maitsvad puuviljad tagavad selle, et maitsest ei tingita.


FIN Myslien kuvaukset ovat Urtekramin esitteestä. Oma kommentti mysleistä on se, että kaikki toki ovat hyviä ja laadukkaita sekä sen lisäksi vielä luomua. Söin mysliä aamulla maidon tai jogurtin sekä marjojen kera ja jaksoin sillä lautasella lounaan saakka. Aamut käynnistyivät myslien ansiosta heti hyvin ja minulla oli hyvä energinen olo lounaan saakka. Minulle taateli & kookos oli ehkä jo liian täysjyvä, koska se sisälsi paljon jyviä ja siinä oli paljon pureskelemista sekä vatsallekin oli sen sulatus kovaa työtä. Siksi lisäsin taali & kookos mysliä gluteenittoman hedelmämyslin joukkoon sekä siitä sekoituksesta pidin vielä kaiken eniten. Urtekramin myslejä ja muita Urtekramin tuotteita on myynnissä myös Hyvinvoinnin tavaratalossa *.

EST Müslide kirjeldused on Urtekrami brozüürist. Oma kommentaar müslidest on see, et kôik on väga head maitsed ja kvaliteetsed ning kôige lisaks veel mahetoodetud. Sôin müslisid hommikul piima vôi jogurtiga ning lisaks veel marju peale ning jaksasin selle taldrikutäiega lôunani välja. Tänu müslidele käivitusid hommik ja päev kohe hästi ja oli hea energiline tunne sees. Minule datli & kookose müsli sisaldas juba liiga palju täisteravilja, sest see sisaldas palju terasid , selles oli palju puremist ning ka kôhule oli selle seedimine suur töö. Sellepärast lisasain seda müslit gluteenivaba puuviljamüsli hulka ning see segu meeldis minule veel kôige rohkem. Urtekrami müslisid ja muid Urtekrami tooteid on müügil ka Hyvinvoinnin Tavaratalos *.

FIN Blogijalle myslipaketit: Urtekram.
EST Blogijale müslipakendid: Urtekram.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...