lauantai 4. joulukuuta 2010
Kesäkurpitsa-pekonimedaljongit
9 kpl
Valmistusaika 40 minuuttia
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 pkt / 170 g pekonia
2 pientä tomaattia
parmesanjuuston raastetta
kuivattua oreganoa ja rosmariinia
jauhettua mustapippuria
viinisuolaheinää
Leikkaa kesäkurpitsasta 18 viipaletta. Leikkaa tomaateista 9 viipaletta. Levitä kesäkurpitsaviipaleet työtasolle ja ripottele niiden päälle oreganoa ja rosmariinia. Ripottele 9 kesäkurpitsan viipaleen päälle juustoraastetta. Tee kesäkurpitsaviipaleista medaljongi: pane kaksi viipaletta päällekkäin niin että yrtit ja juusto jäävät niiden väliin. Aseta tomaattiviipaleet medaljonkien päälle ja jauhaa tomaattiviipaleiden päälle pippuria. Kääri pekoniviipaleet medaljonkien ja tomaattiviipaleiden ympärille ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle taidepuoli alaspäin.
Paista 175 asteessa uunin keskiritilätasolle 20 minuuttia ja sen jälkeen lisää lämpöä 220 asteeseen. Paista vielä noin 10 minuuttia tai kunnes pekonit tirisevät pinnalta.
Koristele viinisuolaheinän lehdellä. Tarjoile heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti