tiistai 29. kesäkuuta 2010

Aprikoosi-maitosuklaakonvehdit Sweet Sun K18







Konvehtisarja 1/5

29 kpl
Valmistusaika 2 tunti ja 45 minuttia

10 kpl kuivattuja aprikooseja
6 cl aprikoosilikööriä 15 %
2 kpl Digestive keksejä (täysjyvävehnä)
2 rkl mantelilastuja
1,25 tl kanelia
130 g / 1 levy Pandan maitosuklaata
1 tl Dr. Oetkerin sukaattia
1 tl Dr. Oetkerin appelsiininkuoripaloja

Koristelu:
Dr. Oetkerin aurinkoströsseleitä

58 kpl Brunon karamellivuokia (2 vuokaa per 1 konvehti)

Leikkaa aprikoosit 6-8 palaksi. Leikkaa myös appelsiininkuoripalat niin pieniksi paloiksi kuin vaan mahdollista. Pane aprikoosin ja appelsiininkuoripalat pieneen kulhoon. Lisää sukaatti ja kaada niiden päälle likööri. Anna paloilla maustua liköörissä 2 tuntia.

Sulata vesihauteessa maitosuklaa.
Katso Kesäkeksit ohje.
Nosta kulho kattilasta ulos. Anna suklaalla vähän jäähtyä. Lisää kaneli. Sekoita aineet keskenään. Anna vähän aikaa maustua.

Hienonna sormilla keksit.

Lisää keksit, mantelilastut, aprikoosin ja appelsiininkuoripalat sekä sukaatti (ei likööriä) suklaan joukkoon. Kääntele ainesosia kunnes saat tasaisen massan. Se on aika sormiin tarttuvaa massaa, mutta valmista siitä sormilla pieniä palleroita ja pudota ne varovasti karamellivuokiin. Se on ruoka-askartelua parhaimmillaan.

Ripottele konvehtien pinnalle aurinkoströsseleitä ja painele sormella ne varovasti konvehtien pinnalle kiinni. Pane vuoat konvehdeilla tasaiselle isolle tarjoilualustalle tai lautaselle. Nosta konvehdit johonkin kylmään tai jääkaappiin kovettumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...