sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Testissä Modon uudet siirapit, Seljankukka ja Agave – Testimisel Modo uued siirupid, Leedriôie ja Agaavi

FIN Postauksen sponsori on Modo. Yhteistyössä Modo ja Marsaana Communications.

Sain taas mahdollisuuden viestintätoimisto Marsaanan kautta testata Modon uusia siirappeja ja valitsin tällä kertaa Seljankukan ja Agaven. Kesäloman alussa kävimme tyttäreni kanssa siirappeja Marsaanan Showroomista Helsingin keskustasta hakemassa ja menimme sen jälkeen Stockmannin yläkerran kahvilaan syömään. Mikä sattuma, Fazerin kahvilassa oli esillä pitkä rivi Modon makusiirappeja, mitä voi lisätä juomiin. Eli jos haluat itsekin vähän testata niitä siirappeja ennen ostopäätöstä, mene vaikkapa Helsingin Stockmannin 8. kerroksen kahvilaan niitä maistelemaan.

Minä aloitin testaamisen kotona ja koska haluan syödä nykyaikana tuoretta ja raikasta ruokaa sekä alkoholi ei juuri maistu, jäi minulle mahdollisuus lisätä siirappeja välipalajuomien sisään. Olen ostanut Ikean Foodista seljankukan mehua, mistä tykkäsin tosi paljon. Sen kokemuksen perusteella tuli tuntuma, että seljankukka sopii yhteen mansikoiden kanssa. Näin valmistin välipalajuoman isosta kourallisesta tuoreista mansikoista, yhdestä banaanista ja 1 ½ dl maustamattomasta jogurtista, mihin lisäsin lorauksen seljankukan siirappia sekä sekoitin kaikki ainesosat tehosekoittimessa. Tietenkin tuli hyvä juoma ja seljankukan maku on sen verran vahva, että se oli vielä kauan suussa, mutta mitäs siitä kun kerran mausta tykkää. Tietenkin postauksen ohjeet ovat hyvin suunta antavia, koska valmistan jatkuvasti erilaisia makuyhistelmiä.

Vasemmalla ja oikealla kuvien siirappi - Modolta - vasakul ja paremal piltidel olev siirup - Modolt

Kerran aamuksi valmistin aamupalajuoman 1 dl mustikoista, yhdestä päärynästä ja ½ dl kaurahiutaleista, mihin lisäsin agave siirappia. Se siirappi on niin ihana, paksu, hunajainen ja sillä on pikkasen karamellin makua. Ihana, ei muuta sanottavaa. Agave sopii varmasti myös eksoottisten hedelmien kera. Minun aamupalajuomasta tuli pehmeä ja aika ruokaisa. Vaihtoehtoinen aamupala.


Minulla kävi syntymäpäivävieraita ja joimme silloin kahvia Modon makusiirappien kera. Edellisestä testikerrasta oli minulla kaapissa vielä pullojen pohjalla vähän vanilja- ja hasselpähkinäsiirappia. Jokaisella on oma makumieltymys, yksi tykkää yhdestä mausta ja toinen toisesta. Modolla on jo laaja valikoima makusiirappeja ja varmasti jokainen löytää valikoimasta itselleen mieluisan siirapin.

***

EST Postituse sponsor on Modo. Koostöös Modo ja Marsaana Communications.

Sain jälle kord vôimaluse suhtekorraldusfirma Marsaana kaudu testida Modo uusi maitsesiirupeid ja valisin sellel korral testimiseks Leedriôie ja Agaavi. Suvepuhkuse alguses käisin tütrega siirupeid Helsingi keskuses paiknevast Marsaana Showroomist ära toomas ja selle järgi läksime Stockmanni ülemise korruse Fazeri kohvikusse sööma. Oli alles kokkusattumine. Fazeri kohvikus oli välja pandud pikk rivi Modo siirupeid, mida vôib seal erinevate jookidega nautida. Ehk lühidalt, kui sa tahad neid siirupeid veidi testida enne pudeli äraostmist, siis üks vôimalus on seda teha just Stockmanni 8.korruse kohvikus.

Mina alustasin proovimisega kodus ja kuna ma praegusel hetkel tahan süüa värsket ja pristavat, alkoholi ma praktiliselt ei joo, siis minule jäi vôimalus lisada siirupeid vahepala jookide sisse. Olen ostnud Ikea Foodist leedriôie mahla, mis mulle väga meeldib. Selle kogemuse pôhjal järeldasin, et leedriôiesiirup sobib maasikatega kokku. Nii valmistasin joogi suurest peotäiest maasikatest, ühest banaanist ja 1 ½ dl naturaalsest jogurtist, millele lisasin lonksu leedriôie siirupit ning segasin ained blendris läbi. Muidugi tuli hea jook välja ja leedriôie maitse oli üsna tugev. See oli veel kaua suus, aga see on ju hea, kui leedriôie maitse meeldib. Postituse retseptid on muidugi väga suunda andvad, sest valmistan pidevalt erinevaid maitsekooslusi.

Vasemmalla ja oikealla kuvien siirappi - Modolta - vasakul ja paremal piltidel olev siirup - Modolt

Ükskord valmistasin hommikujoogi 1 dl mustikatest, ühest banaanist ja ½ dl kaerahelvestest, kuhu lisasin lonksu agaavesiirupit. See siirup on nii mônus paks ja meetaoline, millel on kerge karamelline maitse. Mônus, ei ole muud lisada. Agaave sobib minu arust veel hästi eksootiliste puuviljadega, aga minu hommikujook tuli toitev ja pehmemaitseline välja. Vaheldus traditsioonilisele hommikusöögile.


Mul käis sünnipäevakülalisi ja andsin neile vôimaluse lisada kohvi sisse Modo siirupeid. Eelmisest testimise korrast oli mul kappi jäänud pudelite pôhja veel vanilje- ja sarapuupähklisiirupit. Ühele meeldib üks maitse ja teisele teine. Modol on nüüd juba lai valik erinevate maitsetega siirupeid ja kindlasti iga soovija leiab sellest valikust endale meeldiva maitse.

FIN Bloggaajalle siirappipullot: Modo
EST Blogijale siirupipudelid: Modo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sivut - Leheküljed

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...