tag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post6488901122180292148..comments2024-03-28T06:48:29.677-07:00Comments on Lautasellesi - Sinu taldrikule: Broilerimaksaa savustetun pekonin, perunoiden ja punasipulin kera - Broilerimaksa suitsupeekoni, kartulite ja punase sibulaga - Frito MallorquinVoisulahttp://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-89210674148680015282012-04-28T01:31:34.499-07:002012-04-28T01:31:34.499-07:00Ole hea. Tore kui see retsept sulle jäi silma. Min...Ole hea. Tore kui see retsept sulle jäi silma. Minule meeldis see tapas väga, väga palju. Noh, ütleksin, et minu maitse.Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-12265292259724073702012-04-28T00:58:36.811-07:002012-04-28T00:58:36.811-07:00Tänan Sind! Teen seda juba täna kuna maks on ootel...Tänan Sind! Teen seda juba täna kuna maks on ootel ja see saab kindlasti maitsev :)Ritsikashttps://www.blogger.com/profile/06316801930756778013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-50787392266704511652012-01-27T13:16:30.050-08:002012-01-27T13:16:30.050-08:00Jes, olet oikeassa Tarina! Kirjan toimittaja on ki...Jes, olet oikeassa Tarina! Kirjan toimittaja on kirjoittanut kirjaan Rosamundan, se on meidän yksi jauhoinen peruna, mutta Espanjassa / Lontoossa käytettäviä jauhoisia perunalaijkkeita meillä todennäköisesti ei ole. Voi olla, että niitä on mahdollista keittää ilman kuorta. Mukavaa viikonloppua lumisissa maisemissa.Voisulanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-1048755493561964312012-01-26T23:02:42.739-08:002012-01-26T23:02:42.739-08:00Olen samaa mieltä kanssasi, jotta rosamundat pitää...Olen samaa mieltä kanssasi, jotta rosamundat pitää keittää kuorimattomina. Lopputuloksena muuten voi olla äkkiä vetinen pottumuusi.<br />Pilkettä silmäkulmaan!Tarinahttps://www.blogger.com/profile/02389914697929863252noreply@blogger.com