tag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post1609105403047220050..comments2024-03-28T06:48:29.677-07:00Comments on Lautasellesi - Sinu taldrikule: Ruotsi, Suomi, Venäjä ja Eesti ruokabloggaavatVoisulahttp://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-70769462420117923432011-02-28T00:02:28.236-08:002011-02-28T00:02:28.236-08:00Hei Maiju! Ihanaa kun sait rohkeutta minulta. Josk...Hei Maiju! Ihanaa kun sait rohkeutta minulta. Joskus pitää saada joku indikaatio ulkopuolelta, että asia tulisi itselle täysin selväksi ja voisi sanoa sen äänekkäästi julki. Kiitos sinulle itsellesi! Kävin jo kurkistamassa alkusanoja uudessa blogissasi. Voisi kuvitella, että isoäitien tekemät ruuat kiinnostavat suomalaisia. Olen katsonut sen verran tv-kokkien ohjelmia ja monet ovat ottaneet esille mummojen vanhat retseptivihkot, missä löytyy arvokaita ruoka-aarteita. Heti tulee mieleen Nigella. Jään mielenkiinnolla odottamaan sinun ohjeita siellä! Uskon, että myös taloudellinen puoli löydä ratkaisun. Menestystä uudelle blogillesi!<br /><br />Hei Omenaminttu! On kyllä kiva tauko… Sain kuitenkin myös valmis uuden linkityksen. Kun sinulla on kysyttävä eestiläisestä ruokakulttuurista, kysyy vaan, jos vaan osan vastata. Ruotsalaisilla on paljon blogilistoja. Esim. Sötä Sakerin sivulla on linkkejä Ruotsin blogilistoista. Minulle itselleni on ollut linkkimatka suoranaisesti ravistuttava, koska olen nähnyt, miten rennolla ja hauskalla tyylillä voi tarjota ruokaa. Itse olen ollut turhan totinen ja stressaantunut yhdestä pienestä tahrasta ”väärässä paikassa”… Kiitos kun tykkäät blogistani, se lämmittää sydäntäni. Hyvä kuulla, että se on virkistävän erilainen. Tietenkin voit laittaa blogini linkin sivupalkkiin. Minä en ole osannut keneltäkään kysyä sitä, luulin vaan, että voi laittaa, koska kaikki sitä tekevät. Maaliskuussa tulee sitten uusia ohjeita, koska syödä on pakko ja ruokaa on laitettu…Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-48251102634766742512011-02-22T01:59:07.335-08:002011-02-22T01:59:07.335-08:00Hei Voisula! Nämä taukopäivityksesi ;) ovat olleet...Hei Voisula! Nämä taukopäivityksesi ;) ovat olleet tosi kivoja. Kiitos! Olen monta linkkaamaasi blogia käynyt jo kurkkaamassa. Tutustun ajan kanssa vielä paremmin. Eestin ruokakulttuuri kiinnostaa minua ja kivoja ruotsalaisiakin linkkejä olet löytänyt. On se vaan hauskaa, kuinka ruoka inspiroi ympäri maailmaa, ihan arkinenkin ruoka.<br /><br />Tykkään kovasti blogistasi :) ja laitoin sen vihdoin sivupalkkiini linkkilistalle, on pitänyt jo aiemmin. Onhan ok? Hauskaa, jos vielä useampi löytäisi tiensä tänne. Blogisi on virkistävän erilainen.Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-74578162475651043522011-02-22T00:55:19.599-08:002011-02-22T00:55:19.599-08:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Hannele/Omenaminttuhttps://www.blogger.com/profile/01886138177680897069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-82615907636333384432011-02-22T00:36:17.402-08:002011-02-22T00:36:17.402-08:00Sait minut kuitenkin asiaa miettimään enemmän, ava...Sait minut kuitenkin asiaa miettimään enemmän, avasin uuden blogin "Luomua pöydällesi" tänä aamuna. Otan tuon blogin pitämisen hitaasti, painotan kuitenkin täysin Luomua.<br />Kiitos kun sait minut tähän, mietintä kesti, nyt on systätty alulle :)<br /><br />Päivitys on hidasta kun tämä työelämä todella vie voimani ja aikani.<br /><br />Jatkan Männiköllä sekaravintoa omatekemänä, tuo Luomu menee myös varojen mukaan, koska on tyyriimpää.maijuhttps://www.blogger.com/profile/02533579088242096028noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-57102932896212226282011-02-20T13:00:36.358-08:002011-02-20T13:00:36.358-08:00Hei Maiju! Kiitos kun muistit minut ja vastasit ni...Hei Maiju! Kiitos kun muistit minut ja vastasit niin henkilökohtaisesti. Se ehdotus laittaa perheesi tekemiä ruokia blogiin oli vaan heitto. Tietenkin tee näin, miten on sinulle parasta. Ymmärrän täysin, että työelämä voi verottaa niin paljon, ettei kotona jaksaa enää kovin paljon tehdä. Vaikka minulla on pelkästään ruokablogi, kuitenkin meidänkin elämän arki ja ruokapöytä ovat aika tavallisia. Niin mekin syömme paljon jääkaapissa olevia jämiä, voileipiä, kierrätämme kaappeja ja sitten keksimme niiden löydöksistä jotain syötävää. Niin, miten olet huomannut, keitän isoja kattiloita keittoja ja sitten syömme sitä 2-3 päivää, usein pakastan ylimääräisen ruuan, sulatan ja otan töihin evääksi mukaan jne. Ruokablogin perustamisen yksi idea oli se, että saada pientä vaihtelua ja hohtoa arkeen kun pitää kuitenkin laittaa perheelle ruokaa ja kotikeittiö ei ole aina kovin glamour-paikka. Niin, että tsemppiä sinulle ja jaksamista! Lämppäreitä täälläkin usein syödään.Voisulahttps://www.blogger.com/profile/02753210915231971475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1672324978699767255.post-13550103376682905122011-02-20T06:35:57.190-08:002011-02-20T06:35:57.190-08:00Hei, olen miettinyt sitä sinun kommenttia että lai...Hei, olen miettinyt sitä sinun kommenttia että laitan aterioistamme kuvausta. Laitan varmaan keväämmäällä jotain blogiini. No nyt kun on saattanut 2 tytärtä jo aikuikseksi ja omaan kotiin ja tuo poikakin kohta 17 v. Niin ei oikein suunnittele sapuskoja kauheesti etukäteen, ne tulee sit niinku extemporee. Tänäänkin meillä oli vain lämppäreitä kinkkulla, ananaksella, mausteena silputtuja oliiveja ja paljon valkosipulia. Maustan aina Provencen yrteillä lämppärit. Itselleni tein tonnikala,sipuli,kapris, oliivi-täytteellä creamfraichejuustoraaste päälle. Viikonloput lepään, työni on senverran rankkaa. Keväällä sitten Männiköllä kokkaan enemmän :)maijuhttps://www.blogger.com/profile/02533579088242096028noreply@blogger.com